dilluns, 12 d’octubre del 2009

Víctor Álvaro (Director)

Actor, director i dramaturg.


La seva feina com a director inclou:


Dust, un espectacle de dansa amb coreografia de Miquel Barcelona i Gisela Creus, 5 noies i un vestit, d’Alan Ball, Circ al Parc Natural del Montseny. 25 anys fent el pallasso, un espectacle de Circ Circ, Poesia TNT, videopoesia de varios autores, Circ Circ al Teatro Circo Price, codirigida amb Jaume Mateu (2009), Bruna de Nit, òpera de Joan Duran i Xavier Pagès (2008), Cartones, de Manuel Veiga (2008), Circ, Circ al Parc Natural del Montseny, codirigida amb Manel Trias i Jaume Mateu (2008), Poesia TNT de varis autors (2008), Tres sombreros de Copa de Miguel Mihura (2007), Sonrie Willy! de Victor Alvaro (2006), Piram i Tisbe (2006), Romeo i Ofèlia de Victor Alvaro (2002), RRRPRRR! I L’últim Cohet de Joan Brossa, codirigida amb Jordi Basora (2001), Casta Diva, una producció de El Musical mes petit (2000), La Mort d’August de Romain Weigarten (2000), Cantos con Tos (1999) i Los sueños de mi prima Aurelia de Federico Garcia Lorca (1998).

Ha estat ajudant de direcció de Frederic Roda, Oriol Broggi I Ricard Reguant.

Algunes de les seves feines com a actor son: Jugant amb Moliere de Juan Antonio Castro sota la direcció d’Esteve Polls, La Divina Filoteca de Calderón de la Barca, produïda i dirigida per Perdro Maria Sanchez, K.L.Reich de Joaquim Amat Piniella i dirigida per Frederic Roda, Odola d’Albert Mestres i Jordi Rossinyol, sota la direcció d’Albert Mestres, Conte d’hivern de William Shakespeare amb direcció de Ferran Madico, Valentina de Carles Soldevila i dirigida per Toni Casares, Arriba una cançó amb música de Jaume Sisa i direcció d’Oriol Broggi, El diable compartit de Fabrice Melquiot amb direcció de Roberto Romei, Copi i Ocaña, al Purgatori de Marc Rosich sota la direcció de Julio Álvarez, L’aparador de Victòria Szpunberg amb direcció de Toni Casares, Do’m d’Enric Casases amb direcció d’Albert Mestres i Africà 30 de Mercè Sarrias amb direcció de Toni Casares.

Victor Alvaro és autor teatral de Romeo i Ofèlia (2001), La sopa de Perdes. Entre Sobreterra i sotaterra (2003), Enterrats o Les Roses Putrefactes (2005) i Sonríe Willy! (2006).

També ha realitzat les dramatúrgies de Piram i Tisbe i L’única mort de Marta Cincinnati d’Alexander Ballester.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada