dissabte, 10 d’octubre del 2009

ELS MÚSICS


Albert Faz
Direcció musical i Guitarra.


S’inicia en el món de la música al Conservatori de Música de Sabadell on estudia guitarra clàssica i solfeig.

A l’escola CEME s’inicia amb estudis de piano i guitarra elèctrica amb el professor Toni Xuclà (1988-1998).

En els anys 2001 i 2002 assisteix a diferents Master Classes impartides per grans noms del món de la música com: Pat Methney, Steve Rodby, Antonio Sánchez, Michel Camilo, Anthony Jackson i Horacio “El Negro” Hernández. Al mateix temps acaba els estudis de Música Moderna a L’Aula de Jazz del Conservatori del Liceu.

Assoleix el Grau Superior de Guitarra Elèctrica de Música Moderna i Jazz per l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).

La seva experiència professional comprèn tot tipus de registres i estils. Ha treballat com a guitarrista a espectacles de teatre musical com Grease, el musical de tu vida (Teatre Victòria), Fama (Teatre Tívoli) i Què! (Teatre Coliseum).

És fundador, compositor, arranjador i productor del projecte “Martin y la Barquichuela”.
Durant la seva trajectòria com a músic ha format part de grups com: Els Convidats; Little Big Band, amb el qual ha actuat al Gran Teatre del Liceu, L’Albert Faz Quintet i Roda de Saxos entre d’altres. L’any 2007 acompanya David Civera també com a guitarrista.

La seva faceta de compositor i productor s’entén amb bandes sonores originals per documentals del Museu d’història de Sabadell, l’Ajuntament de Sabadell, Editorial Casals, Premis GAC, etc.

També té una gran experiència docent a escoles de música.




Joan Jesús Caro
Piano.


Neix a Sant Pere de Riudebitlles (Alt Penedès, Barcelona) el 1978. Als 8 anys comença a estudiar piano, solfeig i harmonia a la Institució Cultural la Llar de Sant Sadurní d’Anoia. L’any 1999 obté el Grau Mitjà de Piano al Conservatori Superior de Música del Liceu, i paral·lelament es diploma com a Mestre Especialista en educació Musical a la Universitat Autònoma de Barcelona. Posteriorment estudia a l’Aula de Música Moderna i Jazz del Conservatori del Liceu i finalitza els seus estudis obtenint el Grau Superior de Teclats en l’especialitat de jazz i música moderna a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).

Durant tots aquests anys ha mostrat el seu ampli ventall estilístic amb moltes i molt variades formacions, des de contextos clàssics (al musical Into the woods sota la direcció musical de Lluís Vidal), passant per la música afrocubana (a Esteve Molero i la Companyia Catalana de Latin Jazz), fusió flamenca (Flameland), el rock (Ayala, Alfonso Mora), el teatre musical (Fama, Grease), l’r&b i el gospel (amb Black&White Xperience, grup amb el qual fa gires per França, Itàlia i Espanya) i el jazz d’avantguarda (Urban Activity). Ha participat en diversos discos com a músic de sessió sota la direcció de productors com Xavier Ibáñez, Xavier Pérez i Roger Rodés.

Ha estat finalista del concurs Altaveu Frontera, del Concurs Internacional de Jazz de Reus i ha estat becat per l’SGAE per assistir al festival Jazz Plaza 2003 a l’Havana (Cuba).


Edu Palomares
Baix.



S’inicia en el món de la música fent classes amb Javier Martín (Ojos de Brujo), Joan Rectoret i Juan Antonio Guerra. Ha tocat a molts locals de flamenc arreu de Catalunya i avui en dia forma part de diversos conjunts de rock.

La seves inquietuds i ganes d’experimentar nous sons el va portar a fundar el grup “Guantanamo Free”, barrejant diversos estils amb música cubana.



Eloi López
Bateria.


L’Eloi inicia els seus estudis de música a l’Escola Municipal de Música de Martorell on estudia fins a primer d’harmonia i quart de piano.
Del 1994 al 2000 estudia bateria a l’Escola Municipal d’Esparraguera.
Al 2007 obté la llicenciatura de Jazz i Musica Moderna a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) on també presenta el projecte “Sinergia” amb el qual obté Matricula d’honor.
L’Eloi ha assistit a un ampli ventall de seminaris i Master Classes. “Cajón Flamenco” amb Juan Flores, José Carrasco, Ramón Porrina i Pepe Motos. Participa al Seminari Internacional de Jazz d’Igualada. També gaudeix de l’ensenyament d’eminències de la música com Peter Erskine, Bill Bruford, Walfredo Reyes Jr, Salvador Niebla, Dave Weckl i Gary Willis entre d’altres.
L’Eloi té una gran trajectòria d’experiència professional. Intervé en els musicals Què!,Fama i Cançons per un món nou entre d’altres.
Ha col·laborat amb artistes com David Civera, Miguel Nandez, Joan Americ, Rafa Pons, Tony Ronald i Quim Vila & Eutanàsia col·lectiva entre d’altres. Ha tocat en bandes com la Big Band de l’Orfeó Gracienc i de Castelló de la Plana i en les orquestres de ball Eclipse i Flash Unión.
L’Eloi ha participat en la gravació d’una amplia discografia: Taima Tesao, Rafa Pons “Instinto”, Ramon Sauló “Som així”, Banghra “A Bailar”, Alfonso Mara “Libélula incrédula”, Txantxu “Paraises Proscritos”, Roberto “Palabras Prohibidas” i “Martin y la Barquichuela...” entre d’altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada