dimarts, 13 d’octubre del 2009

Jeremy Fisher (Direcció i arranjaments vocals)


Jeremy Fisher ha treballat com a professor de cant a onze produccions per la Scottish Opera i Opera North. Ha executat la mateixa feina de professor de cant a tres grans produccions de Teatre Musical del West End Londinenc.
Ha estat convidat com a solista a Yamaha Corporation cinc anys consecutius. També convidat com a Director Musical per la Scarborough Spa Orchestra. Com a Director Musical ha treballat a espectacles com Les Miserables, the Phantom of the Opera entre d’altres.

Ha fet els “tours” Europeus amb Calamity Jane i A Chourus Line. Durant els anys 90 Jeremy Fisher es comença a interessar per la recerca dels mecanismes de la veu. Es llicencia com a professor d’Estill (una tècnica que estudia totes les possibilitats de so de les cordes vocals i dirigeix UK’s EVTS testing centre.

Professor de cant a The Actors Centre de Londres durant cinc anys. També és professor de professors en l’àmbit d’anàlisis de la veu I el so a través d’ordinador.

Actualment treballa amb cantants d’òpera, actors/cantants, professors de cant i compositors. A les seves classes integra treball d’estil i performance. També avui és pianista oficial de Hatstand Opera.

Jeremy Fisher és també coescriptor amb Gillyanne Keys dels llibres Successful Singing Auditions i Singing and the Actor Training. Tots dos són creadors de Vocal Process una fundació que s’ha dedicat durant anys a adaptar les tècniques vocals a les necessitats del so dels diferents estils musicals per actors i professors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada