dijous, 15 d’octubre del 2009

Orígens i intencions de l'espectacle


FROM LONDON TO BARCELONA, un espectacle que neix a Londres, el cor del teatre musical. Dirigit i supervisat per Jeremy Fisher (Vocal Process), una persona que ha treballat com a director musical en espectacles com Els Miserables i Miss Saigon entre d’altres a la ciutat de Londres.

La Marta i la Maria Torras, totes dues formades a Londres, volen plasmar l’ambient i la màgia del Teatre Musical anglès i portar-lo a Barcelona, el seu lloc d’origen.

Una tria de cançons que formen part dels millors Musicals mai escrits, posades en un espectacle que vol ser un recorregut per diferents estils de música i sobretot un viatge emocional.

Tota la música neix de les emocions i experiències viscudes dels seus autors i la feina dels actors/cantants és ser el més fidel possible a aquestes emocions. Perquè la música és emoció i sentiment.

Un viatge, doncs, per diferents històries acompanyades de música increïble i amb el suport de la millor banda musical. Albert Faz, Caro, Edu i Eloi, quatre músics que de fa anys es mouen en ambients de tot tipus de música i que avui acompanyen gent com el Manu Guix a l’escenari.

Us convidem a que us deixeu portar per aquest viatge que us proposem i sobretot que disfruteu d’una de les millors formes de comunicació: la música.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada